IF YOU DON'T MAKE MISTAKES YOU DON'T MAKE ANYTHING

There is no someone who is so perfectly in this life

EAT, DRINK AND MERRY, TOMORROW WE WILL DIE

FORGET ALL WHAT MAKE US SO TENSION IN WORK, ENJOY THE LIFE DAY BY DAY BECAUSE WHO KNOW WHEN WE WILL DIE?!

LOVE BEGETS LOVE

YOU ARE KIND TO EVERYONE AND IN RETURN EVEN THE MOST HATEFUL PEOPLE ARE KIND TO YOU

EVERYTHING IS SO DIFFICULT BEFORE THEY ARE EASY

SOMETHING YOU DON'T KNOW IT IS REALLY DIFFICULT FOR YOU, AND OPPOSITE TO THAT IT IS EASY FOR YOU WHEN YOU HAVE KNOWN IT BEFORE

GO TO BED EARLY, WAKE UP EARLY MAKE A MAN HEALTH, INTELLEGENT AND WEALTHY

GO TO BED EARLY AND GET UP EARLY IS GOOD WAY FOR THE PEOPLE TO HAVE GOOD HEALTH, AND STRONG HEALTH IS MAJOR FACTOR FOR EVERYONE TO HAVE ALL.

LOVE MAKE THE WORLD GO ROUND

LIVING IN THIS LIFE WITHOUT LOVE IS SO EMPTY, LOVE LIKE AS POWER FOR ALL OF US TO OVERCOME EVERYTHING, NO MATTER HOW IT IS DIFFICULT! LOVE MAKE LIFE MORE COLOUR, BEAUTIFUL AND ROMANTIC.

Thứ Năm, 7 tháng 1, 2010

LƯU Ý THUỐC LONG ĐỜM NHÓM ACETYLCYSTEIN


HẦU HẾT CÁC BÁC SỸ THƯỜNG KÊ TOA DÙNG THUỐC LONG ĐỜM NHÓM ACETYLCYSTEIN CHO BÉ BỊ HO NHƯ : ACEMUC, EXOMUC, ACEHASAN, ACETYLCYSTEIN, MYCOMYST, MITUX, SOLMUX BRONCHO…


NHÓM THUỐC NÀY CÓ TÁC DỤNG LÀM CHO LOÃNG ĐỜM RA, VÀ NHỜ VÀO PHẢN XẠ HO Ở TRẺ, ĐÀM ĐƯỢC TỐNG RA NGOÀI DỂ DÀNG, NHƯNG NGOÀI TÁC DỤNG LÀM LOÃNG ĐÀM CÒN CÓ TÁC DỤNG LÀM LOÃNG CHẤT NHÀY Ở DẠ DÀY TỪ ĐÓ CÓ THỂ GÂY MẤT CÂN BẰNG ACID DỊCH VỊ Ở DẠ DÀY, NỒNG ĐỘ ACID TĂNG LÊN LÀM CHO NIÊM MẠC DÀY DỂ BỊ VIÊM, ĐỒNG THỜI TẠO ĐIỀU KIỆN CHO PHÁT SINH VI KHUẨN HELICOBACTER PYLORI.

VÌ VẬY LƯU Ý NẾU BÉ CÓ ĐAU DẠ DÀY , NÔN ÓI NHIỀU THÌ KHÔNG NÊN KÊ TOA CHO BÉ LOẠI THUỐC NÀY.
NGOÀI RA THUỐC NÀY CÒN TƯƠNG KỴ VỚI NHIỀU LOẠI KHÁNG SINH NHƯ: AMPICILLIN, PENICILLIN, BRISTOPER, ERYTHROMYCINE …NÊN TRƯỚC KHI DÙNG VỚI CÁC LOẠI KHÁNG SINH NÀY THÌ PHẢI DÙNG KHÁNG SINH TRƯỚC

Không có nhận xét nào:

DO SOCIAL WORK

DO SOCIAL WORK IS GREAT AND NOBLE THING, IT IS NOT ONLY FOR MIDDLE-AGED AND OLDER, THE RICH AND SUCCESSFUL PEOPLE, KNOWLEDGE PEOPLE, AND LEADER OF GOVERMENT ...BUT ALSO FOR ALL OF THE PEOPLE WHO ARE AT ANY AGES, WHO ARE EVERY SOCIAL CLASS, AND THERE IS NO DISTINCTION OF CLASS, WOMAN AND MAN, AND RELIGION. SO ALL OF US ALSO HAVE RIGHT TO DO CHARITY, A GREAT WORK THAT CAN MAKE A GOOD IDEAL FOR CHILDRENS AND TAKE SHAPE A LIFE CHAREACTERS IN THE PEOPLE'S MIND, AND YOU CAN USE ALL THINGS SO AS TO SUPPLY FOR DOING SOCIAL WORK, SUCH AS MONEY, FORTUNE, MATTER, LIFE KNOWLEDGES, AND THE BEST BEAUTIFUL THING IS KIND-HEART AND HUMAN LOVE, DON'T WORRY ABOUT WHAT YOU CAN NOT ! ONLY NEED TO HAVE A HEART AND LOVE FOR HUMAN AND KNOWLEDGE OF LIFE IS ENOUGH FOR YOU TO TAKE PART IN DOING A CHARITY. TRY MORE AND DON'T BE SHY !

LÀM TỪ THIỆN LÀ MỘT CÔNG VIỆC CAO CẢ, MANG MỘT Ý NGHĨA VÔ CÙNG CAO QUÝ, LÀM TỪ THIỆN KHÔNG PHẢI LÀ CÔNG VIỆC CHỈ DÀNH CHO GIỚI TRUNG NIÊN VÀ NGƯỜI GIÀ, NHỮNG NGƯỜI THÀNH ĐẠT, GIÀU CÓ, NHỮNG NGƯỜI TRÍ THỨC, NHỮNG VỊ CHỨC SẮC, NHÀ LẢNH ĐẠO CHÍNH QUYỀN, …MÀ CHO TẤT CẢ CHÚNG TA, Ở MOỊ LỨA TUỔI, MỌI TẦNG LỚP XÃ HỘI VÀ KHÔNG PHÂN BIỆT GIỚI TÍNH, ĐẲNG CẤP, TÔN GIÁO.
VÌ VẬY TẤT CẢ CHÚNG TA AI CŨNG CÓ QUYỀN LÀM TỪ THIỆN, LÀM MỘT CÔNG VIỆC VỈ ĐẠI MÀ CÓ THỂ TẠO MỘT TẤM GƯƠNG TỐT VỀ LÒNG YÊU THƯƠNG CHO CON CHÁU, HÌNH THÀNH NHÂN CÁCH SỐNG TRONG MỖI CHÚNG TA, VÀ BẠN CÓ THỂ DÙNG TẤT CẢ MỌI THỨ CÓ ĐƯỢC ĐỂ PHỤC VỤ CHO CÔNG TÁC TỪ THIỆN, TỪ TIỀN BẠC, CỦA CÃI VẬT CHẤT, ĐẾN TRI THỨC XÃ HỘI, ĐẸP NHẤT LÀ TẤM LÒNG NHÂN HẬU VÀ MỘT TRÁI TIM YÊU THƯƠNG NHÂN LOẠI.
BẠN ĐỪNG LO BẠN CÓ THỂ LÀM GÌ ! CHỈ CẦN MỘT TẤM LÒNG NHIỆT HUYẾT, MỘT TRÁI TIM YÊU THƯƠNG VÀ MỘT KIẾN THỨC XÃ HỘI LÀ ĐỦ ĐỂ CHO BẠN THAM GIA VÀO LÀM CÔNG TÁC TỪ THIỆN RỒI NHÉ!
HÃY CỐ LÊN VÀ ĐỪNG NGẠI GÌ NHÉ!